Publicat: 30 mai 2022

Parteneriat cu furnizorul de servicii de sănătate Regina Maria

Vă anunțăm pe această cale că parteneriatul UAR cu furnizorul de servicii de sănătate Regina Maria se ridică la un nivel care trebuie să vă intereseze.

Regina a perfectat contractele a doi medici de familie aflați în două locații interesante pentru cei din București respectiv clinica Enescu și clinica Perla. Ca să înțelegeți avantajul acestei comutări personale (constând în schimbarea medicului de familie la Regina Maria) trebuie să precizăm că această formulă permite ca să vă bucurați alături de abonamentul Expert Ultra oferit/gestionat de UAR, de avantajul utilizării fondurilor depuse la CASMB pentru susținerea accesibilității / promptitudinii serviciilor în raport cu cerințele voastre.

Este o latură din politica furnizorului de servicii de sănătate și este sfatul nostru pentru cei care s-au plâns de tardivități în programare și de faptul că nu pot accesa cu promptitudine medicii cu care s-au tratat în trecut, din zona academică a serviciului.

Aveți aici numele medicilor de familie respectivi.

Doctorii sunt vorbitori și de engleză și dacă vreți să vă înregistrați, tot ce aveți nevoie este să mergeți acolo cu cardul de sănătate și cardul de identitate la dvs.

Numărul de pacienți este limitat și este bine să fiți prompți ca să vă bucurați de acest avantaj.

Pentru cei care vor explicații suplimentare, telefonul responsabilului de program este pe site! Succes!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc