Publicat: 29 martie 2017, ultima actualizare: 3 aprilie 2017

Uniunea Arhitectilor din Romania va lansa luni, 3 aprilie un concurs de fotografie cu prilejul Congresului Uniunii Internaționale a Femeilor Arhitect

Actualizare 3 aprilie 2017:

Concursul a fost lansat: Concurs de fotografie: „Femeia Arhitect – identitate, percepție”

 

29 martie 2017:

Uniunea Arhitectilor din Romania va lansa luni, 3 aprilie un concurs de fotografie cu prilejul Congresului Uniunii Internaționale a Femeilor Arhitect, desfasurat la Bucuresti.

Concursul este deschis fotografilor amatori și profesioniști din întreaga lume.   

Toate informatiile legate de concurs vor fi facute publice pe siteul: www.uniuneaarhitectilor.ro
Castigatorul Premiului I va fi recompensat cu un sejur de 1 săptămână pentru două persoane, la vila UAR din Sinaia.

Se vor acorda câte 5 premii constând într-un set de 10 reviste „ARHITECTURA”.Se va acorda si un premiu de popularitate, în urma colectării voturilor de pe Facebook, constând într-un set de reviste din colecția „ARHITECTURA”.

Juriul va selecta cele mai bune lucrări înscrise în concurs, ce vor fi reunite într-o expoziție organizată de UAR cu ocazia Congresului Internațional al Uniunii Internaționale a Femeilor Arhitect, organizat la Bucuresti.

Participanții ale căror lucrări vor fi selectate pentru expoziție, nefiind premiate, vor primi o mențiune de participare, constând dintr-un pachet de 5 reviste „ARHITECTURA”.

Cu speranta ca v-am facut curiosi, va asteptam luni sa vizitati www.uniuneaarhitectilor.ro.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc