Expozitia proiectelor premiate la selectia nationala pentru BIENALA DE ARHITECTURA, Venetia, 2012

Uniunea Arhitectilor din Romania va invita la EXPOZITIA PROIECTELOR PREMIATE * in cadrul Concursului National pentru cea de-a 13-a editie a Bienalei de Arhitectura de la Venetia, 2012.

Expozitia va avea loc la Centrul de Cultura Arhitecturala UAR din str. J. L. Calderon nr. 48 **, Bucuresti, in perioada 14 mai 2012 - 25 iunie 2012.


Vernisaj: 25 mai 2012, ora 15.00.
Orar: marti, joi: orele 11:00 - 15:00; pentru restul saptamanii verificati disponibilitatea de vizitare la 021.312.76.01.
Curatori: ViceComisar BAV 2012 conf. dr. arh. Bogdan Tofan
Secretar BAV 2012 lector. dr. arh. Marina Mihaila

* Anuntul proiectelor premiate se gaseste aici.
** Harta aici. <link extern: www.salutbucuresti.ro>

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc